Mephala

2015-01-31
13:07:50

Our house, in the middle of our street (Something tells you) (That you've got to get away from it) Our house, in the middle of our

Vilka är ni egentligen som läser mitt svammel? Fyra läsare om dan, jag kan snart benämna mig blondinSandra och starta företag och gå på galapremiärer! Vad tänkte jag egentligen skriva idag? Knappast något nyttigt, som vanligt. 
Annars säljer jag ett hus i Kusfors för den som kan tänka sig vara intresserad av det. 
Kommentarer:
2015-01-31 @ 20:57:38
#1: Lisa

Jag är en!
Du ligger kvar på en uppdateringstjänst jag aktiverat någon gång för evigheter sedan, kanske lite längre sedan än vi sågs sist.
Jag kan inte säga att jag hoppas att det är bra med dig för det tänker jag att det inte är med tanke på det du skriver. Men jag hoppas du hittar vägar som får dig att känna lycka stundvis och kanske även små guldkorn i vardagen som gör att du känner dig stark och modig.
Du är en fin människa.
Ta hand om dig och de dina!
Kram!

Svar: Kul att du fortfarande läser Lisa, det var förvånande :)Jag mår rätt bra egentligen. Det är när järnet krånglar och går under alla gränsvärden som humöret och orken tryter. Jag har många fina vänner, har ynnesten att ha mina barn på heltid vilket inte alla skilda föräldrar har möjlighet till och de är dem som gör livet extra roligt. Visst har det varit tungt många perioder sista åren, men jag tror att det har snarare fått mig att växa och bli en bättre människa. Eller på väg i alla fall.
Hoppas ni har det bra.
Kram
Sandra Karlsson

2015-02-04 @ 09:07:01
#2: Tina

Jag är en av dom som också läser din blogg :-)

Svar: Åh vad kul att du också läser Tina. Har du någon blogg nu? Jag har tappat allt efter omformateringen av datorn.
Sandra Karlsson

2015-02-14 @ 13:03:26
#3: Tina

Jo jag har kvar min avdankade gamla blogg som jag inte uppdaterar så himla ofta. Pysslar som rätt sällan numera :-)
Www.tinaspysselblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: