Mephala

2016-03-26
13:22:00

Oh, mirror in the sky, what is love? Can the child within my heart rise above? Can I sail through the changing ocean tides? Can I handle the seasons of my life?

Medan alla andra är ute och åker skoter med ett pimpelspö i handen försöker jag komma ifatt mig själv. Det hade kunna vara den totala bakisångesten som sätter mig i ett järngrepp men det är nog snarare den senaste tidens obegripliga händelser som gör mig låst i en position där enda sättet att ta sig ur är genom transformation.
Eller är det så att jag är totalt nöjd med mitt eget otroligt trevliga sällskap. Kanske.
 
Oavsett var ni är eller vad ni gör så hoppas jag att ni har en fantastisk trevlig påsk. 
 
 
 
2016-03-19
21:22:20

And I am done with my graceless heart So tonight I'm gonna cut it out and then restart 'Cause I like to keep my issues drawn It's always darkest before the dawn Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, And it's hard to dance with a devil on your back So shake him off

Man ska vara tacksam över det man har. Man ska vara tacksam över de människor man har i sitt liv.
Idag är jag tacksam att jag blev invald som ersättare i Västerbottens DS för Vänsterpartiet. Ett spännande uppdrag som är helt nytt för min del vilket känns....skrämmande. 
Det känns som om livet börjar om på nytt, att jag får en chans att göra om och göra rätt den här gången. Jag har under så lång tid målat in mig i ett hörn och inte sett att färgen har torkat för länge sedan. 
Det är dags att sluta hitta på ursäkter och dags att börja leva. Framför allt dags att hitta tillbaka till tacksamheten och kärleken som bör genomsyra allt jag gör.
Men det är väl så livet är, en ständig resa framåt med nya lärdomar.