Mephala

2015-02-27
23:03:00

Naturally I'm worried if I do it alone Who really cares 'cause it's your life You never know, it could be great Take a chance 'cause you might grow Oh, oh oh What you waiting What you waiting What you waiting What you waiting What you waiting for!?

 
 
Och jag såg där vad hon menade. Hennes ord som legat på ytan och skvalpade skar in som en kniv mellan revbenen. Så självklar och så enkelt men ändå hade jag inte sett det, även om det fanns framför mina ögon hela tiden. Jag tackade tyst gudinnan att jag träffat henne och att hon kom in i mitt liv i precis rätt tid. Men jag antar att det är så, man är inte beredd att se det uppenbara förrän man är redo. Eller har man sett det hela tiden men den dimma som har fördunklat ens syn måste lätta innan situationer framstår i de ljus de förtjänar. Så jag läste mina egna ord ännu en gång. Gick tillbaka ännu längre för att läsa mer medan hennes ord ännu en gång klingade i öronen. Hur kan man genomföra det mest logiska då det är så omöjligt. Men hur kan man inte då saker och ting inte längre går dölja bakom fagra ord och gester. För jag klurar fortfarande på vem det är som egentligen ljuger för sig själv fastän jag redan vet vad svaret är. Kanske jag måste tänka ett tag till för smärtan är inte hanterbar i alltför stora doser. Inte självförakt heller för den delen. 
 
 
 
 
2015-02-10
17:12:19

Är jag grå, är du sorgsen, är det höst Dina bröst är som svalor som häckar

Jag anser att det kvinnliga bröstet är åt helvete för sexualiserat och framför allt är bilden av bröst helt skevt. Ammande mammor blir utslängda från restauranger och cafeer medan det kvinnliga bröstet(utan bröstvårta, väldigt viktigt att aldrig visa bröstvårta) slängs upp på reklampelare, TV, annonser, jamen nämn där det inte finns kvinnliga bröst. Problematiken är att bröst är så okej så länge de är sexualiserade men att visa bröst i ett annat syfte, för att amma, för att kvinnan vill utan att bli ett sexobjekt eller gud förbjude hängiga och inte uppiffade bröst, är inte okej. För helsike. Kvinnor blir dömda för förargelseväckande beteende när de går runt utan tröja. Allvaligt 2015! Har ni ens sett reklamen? Filmer? Nej frigör bröstvårtan och låt kvinnor gå barbröstade precis som de vill eller börja tvinga på män tröjor och att de måste dölja sina bröstvårtor. För jag är rätt säker att avsexualieringen av det kvinnliga bröstet skulle ske ganska snabbt om det blev en vardagsmat. Inte sagt för den delen att kvinnor blir avsexualiserade eftersom jag tror alla cis-kvinnor uppskattar ett naket mansbröst. Men framför allt, släpp amningen fri! FFS!
 
 
 
2015-02-08
22:21:04

One day you'll look to see I've gone For tomorrow may rain, so I'll follow the sun Some day you'll know I was the one But tomorrow may rain, so I'll follow the sun

Att marknadsföra sitt eget hus är ju kopplat till ångest. Plötsligt ser man hur bra det är och man kan se det genom andras ögon. Tanken kommer om man gör rätt. Om ens tankar bara beror på järnbrist eller bara kanske den vanliga tröttheten. Så jag våndas och får ågren. Men sen kommer snön och vedkörning och barn som ropar:mamma lek med oss och jag svarar stressat:jo vänta, måste bara köra in det här lasset först! Och all ångest blåser bort med stormen och jag längtar till en vardag med mindre måsten och vänta mamma ska bara......