Mephala

2015-05-22
23:45:13

I'm the party star I'm popular I've got my own car I'm popular I'll never get caught I'm popular

Varför i hela friden har jag haft 28 unika läsare idag? Har jag blivit känd över en natt utan att veta om det. Vem fasiken vill läsa mitt dravel?
 
I alla fall. Barnledig helg är aldrig trevligt men man må ju schå sig med nanting. I helgen är det Bredsele Premiär, som jag har längtat. Redan som 15 åring missade jag just premiären för jag var inte 15 den helgen, jag fyllde helgen efter. Surt tyckte jag, men nervöst då jag väl var där. Bjuda upp okända människor och minns jag inte fel så dansade jag inte många danser den kvällen. Men man kom in tillslut. Man färdades till Byske, Piteå, Umeå och Skellefteåhamn, allt för att få svettigt svira runt med okända och kända människor. Byske var otroligt roligt den tid det begav sig, men inget klår Bredsele. De där sommarnätterna med hög musik, glada människor och den fantastiska vyn över Skellefteälven. Allt och alla lyser upp medan jag svettig tar mig hem i pausen för att fika lite innan man fortsätter.
Nu för tiden har jag blivit för gammal, 34 igår, så jag håller mig till omnejden. Skellefteåhamn förra helgen och Bredsele. Knäna vill inte rikitgt hänga med och min parfymallergi gör mig utslagen dagen efter. Jag är som en klubbad säl. Men det är värt det. Vartenda steg. Vartenda snesteg. Framför allt smärtan i knäet som är så jobbig att man vill dö men man måste bara dansa en dans till. Okej en till och kanske bara en till sen ska jag sluta. Fast det slutar alltid med ett svullet knä dagen efter och bihålor som spränger.
 
Så har ni något för er i helgen tycker jag att ni skippar det och kommer på Bredsele istället. Betydligt roligare än vad ni än kan ha tänkt er.
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: